Комбиниран бойлер 80M2, серпентина, хоризонтален, емайлиран

309.00лв.

Код: WH08039SL Категория:

Описание

Комбиниран бойлер 80M2, серпентина, хоризонтален, емайлиран

Допълнителна информация

Обем

Материал

Серпентина

Управление

0

Start typing and press Enter to search